Мільйон різнокольорових кульок розлетілись по Вінниці (Фото)
09:00 14.09.2017

У Вінниці 13 вересня відбулося справжнє різнокольорове свято. Історія його розпочалась на площі Європейській. Вантажівка, заповнена кольоровими шариками, як колісниця з різдвяними подарунками, заїхала в саме серце Вінниці.

Акробати, рекордсмени Книги рекордів Гінеса та зірки цирку “Кобзов” висипали шарики з авто прямо на площу. Діти відразу кинулись до кольорового раю. Малеча та дорослі стрибали у кульках, гралися ними та просто насолоджувалися святом. А також селфилися з артистами цирку.

Кульки - це спогад про дитинство. Вони завжди викликають радість. Так, як ми привезли до Вінниці найбільший в Україні цирк, вирішили підняти настрій, жителям міста, насамперед діткам”. - розповів директор цирку “Кобзов” Дмитро Верховський.

Після незвичайного для Вінниці свята організатори дійства веселили жителів та гостей міста на площі біля ринку “Урожай” та на набережній “Рошен”.

Готувалася до шоу вся команда. Артисти, монтажники, водії, уніформісти та адміністратор самі надули близько мільйона кульок, а потім завантажили у три величезні вантажівки, які роз'їхалися по різних куточках міста.

Здається, прості повітряні кульки, а незабутні емоції прикрасили будній вечір.

Нагадаємо, що у Вінниці відбулася грандіозна прем’єра «Шоу Супергероїв» найбільшого в Україні цирку “Кобзов”.

Читайте також