У Вінниці радник Міністра культури говорила про функціонування закладів культури в умовах децентралізації  
14:04 21.09.2017
252

Сьогодні у Вінниці пройшов тренінг «Моделювання функціонування закладів культури в умовах децентралізації». Під час зустрічі обговорювали державну політику в галузі культури по впровадженню реформи децентралізації, нові культурні простори, а також бібліотечну систему, як об’єкт децентралізації, а саме умови особливості та проблеми.

Окрім того, на учасники прийняли участь у трьох модулях, в ході яких  виконувались практичні заняття.

Говорячи про нові культурні простори спікери зауважили, що вони передбачають собою створення культурно-інформаційного центру, культурно-спортивного та культурно освітнього комплексів.

Присутнім продемонстрували електронну систему моніторингу базової мережі публічних бібліотек - «ECMap», а також підняли питання щодо покращення умов функціонування бібліотек з врахуванням внутрішніх вдосконалень в умовах сьогодення.

До роботи у заході долучились заступник голови облради Михайло Кременюк, директорка Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва Наталія Морозова та радник Міністра культури Ірина Френкель. Захід проходив за підтримки програми «U-LEAD з Європою».

 
Читайте також