Вінничанам вручили державні нагороди (Фото)
17:18 23.08.2017
254

У Вінниці відбулися урочистості з нагоди 26-ї річниці Дня Незалежності України. Святкування розпочалося з військового оркестру та флеш-мобу біля філармонії.

Першим виступив обласний голова та інші представники влади, які розповіли, що три останніх роки були надзвичайно складні для українського народу та багато чому нас навчили. Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо: ніхто крім нас, не буде захищати нашу країну, не працюватиме на її розвиток, на щасливе і успішне майбутнє  наших дітей та онуків.

Голова обласної ради Валерій Коровій у своєму виступі наголосив, що Вінницька область за останній рік стала найкращим регіоном України у різних галузях.

«Народжені вільними, ми довели всьому світу: за власну державність, свободу та майбутнє українців готові боротися до кінця. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у зміцненні авторитету нашої держави в Європейській спільноті та в усьому демократичному світі, а наша спільна праця на благо рідної Вінниччини завжди буде плідною, натхненною, дарує радість і процвітання. Зичу вінничанам наснаги, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради розквіту та утвердження незалежності України», - сказав Валерій Коровій.

На святі вінничанам вручили державні нагороди за заслуги перед областю. Привітати зі святом приїхала й закордонна делегація.

Глядачів порадував і танцювальний колектив вітерець з Тульчина, який спеціально приготував танець до Дня Незалежності. Юні танцюристки кажуть, що  вони - справжні патріоти, переживають за бійців на Сході, дуже люблять свою державу та бажають всім українцям миру.

Читайте також