Вінничанка стала фіналісткою національного конкурсу краси
15:21 30.12.2018
256

Римма Бадунь стала фiналiсткою нацiонального конкурсу «Княгиня України 2018», нагороджена титулом вiд генерального продюссера конкурсу, заслуженного дiяча естрадного мистецтва України, Олександра Главацького «Княгиня Алекс Украiни 2018» за достойне представлення України на мiжнародному рiвні.

Римма родом з Вiнниці, закінчила Вінницький національний медичний університет. У 2018 році стала другою вiце-мiс на мiжнародному конкурсі краси «Queen of Eurasia 2018», увiйшовши до п’ятiрки переможниць. Також в жовтні цього року Римма представляла Україну на мiжнарожному конкурсі в Дубай «Miss super Globe», увiйшовши у топ-10 фiналiсток. Назначена послом доброї волї Євразiйського туризму.

Довідка:

«Княгиня України» – щорічний український національний конкурс краси в Україні. Проводять його вже 13-й рік поспіль. Основною метою конкурсу є цілеспрямоване створення для молоді сучасних еталонів для наслідування – молодих, освічених жінок.

20 жінок змагаються за почесне звання «Княгиня України». Основними вимогами до учасниць є не лише краса, але й ерудиція, сила волі та грація. Такі якості, як кажуть організатори, були притаманні давньоруським княгиням і саме такими повинні бути сучасні жінки, які вже досягли успіхів в особистому житті та кар’єрі.

Джерело: Вінниця.info

Читайте також