«Таку як є. До нестями люблю тебе»! ADAM 29 вересня у Вінниці заспіває найкращі хіти
Сьогодні, 09:58
260

«Таку як є. До нестями люблю тебе»! ADAM 29 вересня у Вінниці заспіває найкращі хіти

29 вересня о 18.00 у театрі ім. Садовського великий концерт ADAM вразити чуттєвістю, драйвом і стильними хітами.

— Особливий вайб , чуттєві тексти, яскраві образи і видатна атмосфера, від якої мурашки по шкірі будуть у всіх! — гарантують організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Співатимемо разом надзвичайні пісні ADAM «Танцюй зі мною повно», А я не п'яна, я — щаслива» , «Таку як є», «Дещо інше», «Ти мій Рокенрол», «Люба», « Мамбо», « Танцюй, мила», «Лише для нас» , «Зорепади» та особливу для вінничан пісню «Ми цілися під вінницьким дощем».

Квітки на концерт (від 290 грн ) купуйте за цим посиланням https :// afisha.vn.ua / events /adam-0

ADAM — вихідний український неосоул-гурт , який у 2014 році заснували саундпродюсер та автор пісні Михайло Клименко та його незмінна муза — красуня-дружина Олександра Норова .

Стрімко увірвавшись в український шоу-бізнес, гурт увійшов до переліку найуспішніших музичних стартапів країни і скорив серця мільйонів меломанів.

ADAM забезпечує дуже різножанрові пісні. Мають як романтичні балади під фортепіано або акустичну гітару і, водночас — драйвові фанк , рок та хіп-хоп-бойовички .

У сповненій особливої ​​вайбу творчості ADAM кожний слухач дійсно знаходить щось для себе.

Ще один цікавий факт: не всі знають, та саме лідер гурту ADAM Михайло Клименко є співавтором слів і автором музики хіта «Ми цілися під вінницьким дощем».

Цю пісню Михайло написав для молодої талановитої вінницької співачки Дарини Красновецької , із якою співпрацює вже дев'ять років.

Шалено популярним треком став після відео, у якому пісню виконали війська 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ та підходили захисники з інших підрозділів.

Гурт ADAM скоряє неймовірною харизмою, чуттєвими піснями та яскравою атмосферою, яка панує на кожному їхньому концерті. І вже скоро вінничани та гості міста це відчують сповна.

Запрошуйте коханих і приходьте танцювати, співати від душі і насолоджуватися романтикою і надзвичайними піснями на концерті гурту ADAM 29 вересня о 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Квітки на концерт купуйте на сайт afisha.vn.ua , а також у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Вінницької філармонії, готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), творчих просторах « Артинов » і «ЧЕРДАК», Вінницькому планетарії, магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку « Орігамі».

 

Читайте також