Що читати протягом травневих вихідних: список захоплюючих книжок
11:08 01.05.2019
252

Травневі вихідні - відмінна нагода, щоб не тільки провести час з близькими, друзями, родичами, а й подарувати увагу собі. Та що може бути краще в такі моменти відпочинку та спокою, аніж заварити собі чай або каву, затишно вмоститися на дивані та читати. Саме для таких моментів ми підготували підборку книг на ці травневі вихідні.

1. Євген Водолазкін "Лавр" Головний герой цієї книги - середньовічний лікар. Він має дар зцілення та допомогає людям, жертвуючи собою. Книга має душевну основу та ідеально підходить для тих, хто шукає літературу, що легко читається, але має багато моментів, які хочется обміркувати.

2. Хорхе Букай "Листи Клаудії" Психологічна книга, яка відповідає на багато питань, що турбують людей. Психотерапевт Хорхе Букай за роки своєї практики знайшов багато відповідей. У своєй книжці він обмірковує багато філосовських аспектів. Книга збудована у формі листів однієй з пацієнток.

3. Енн Тайлер "Катушка синіх ниток" Книга розповідає про сім`ю Уітшенки, яка з першого погляду здається ідеальною. Але, як кожна сім`я, має свої секрети та проблеми. Стиль Енн Тайлер - зворушливий, тонкий, трохи сумний, та вже розчулів багатьох читачів.

4. Френсіс Бернетт "Таємничий сад" Головна героїня залишається без батьків. Здається,що гарного в цьому житті уже нічого не буде. Але для дівчинки раптом відкривається Таємничий сад. Що за таємниці він в собі приховує та як це змінить життя героїні?

5. "Валіза міссіс Сінклер" Дві паралельні лінії, що розгорнуться в Англії з різницею в п`ятдесят років. Родинні таємниці, секрети та правда, що раптово вирвалась назовні.

Читайте також