Євробачення-2017: Україна обрала логотип і запрошує "вшанувати розмаїття"
18:56 30.01.2017
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Організатори Євробачення-2017 обрали гасло й логотип конкурсу, який на початку травня відбудетья у Києві, - пише Українська Правда.

Гаслом музичного конкурсу обрали "Celebrate Diversity", що українською можна перекласти як "Шануймо різноманітність".

"Воно добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких – особлива".

Креативну концепцію Євробачення-2017 створювали дві українські креативні агенції. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси свого візерунку й форми.

"Celebrate Diversity" стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року.

"Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів", – йдеться у повідомленні.

Крім того, організатори повідомляють, що у вівторок, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від Євробачення меру Києва від Президента міської ради Стокгольма.

Після цього розпочнеться жеребкування 43 країн-учасниць до півфіналів.

Раніше повідомлялося, що російські артисти, внесені до "чорних списків" діячів культури, не зможуть взяти участь у Євробаченні- 2017, яке прийматиме Київ.

Півфінали Євробачення-2017 пройдуть 9 та 11 травня 2017 року, а фінал – 13 травня.

Організатори конкурсу розпочали реєстрацію волонтерів, за добу після старту кампанії вони отримали понад 1500 анкет.

Більшість анкет надіслали студенти віком від 18 років. Та у списку потенційних волонтерів Євробачення-2017 є люди й старшого віку, серед яких 64-річний дизайнер із Британії.

Нагадаємо, 43 країни підтвердили свою участь у Євробаченні-2017, яке у травні відбудеться у Києві.

Проект державного бюджету України на 2017 рік передбачає виділення 655,7 мільйонів гривень на підготовку та проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Колишній гендиректор НТКУ Зураб Аласанія неодноразово заявляв, що на проведення Євробачення забрали гроші у суспільного мовлення.

Раніше також ішлося про те, що церемонію відкриття Євробачення-2017 планувалося провести на території Софійського собору.

Згодом повідомлялося, що жодна з офіційних подій Євробачення-2017 не відбудеться у Софії.

Урочисте відкриття Євробачення-2017 планують провести біля Маріїнського палацу в центрі Києва.

Загалом у КМДА очікують, що до Києва на Євробачення-2017 можуть приїхати до 20 тисяч людей, за рік – близько 1,3 мільйонів туристів.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Читайте також