Лучники першими з українців стартували на Олімпійських іграх в Токіо
09:04 23.07.2021
337

Сьогодні в Токіо українські спортсмени розпочали свій виступ на Іграх XXXІІ Олімпіади. Ними стали представники стрільби з лука, які провели кваліфікаційні раунди серед чоловіків та жінок. Про це повідомляє Національний Олімпійський комітет України.

У столиці Японії наша збірна зі стрільби з лука представлена 4-ма спортсменами. У складі української команди: Вероніка Марченко, Анастасія Павлова, Лідія Січенікова та Олексій Гунбін.

«Було складно емоційно. Ми дуже довго чекали на Ігри і розраховували на більш високий результат звісно, але будемо налаштовуватися морально, щоб поборотися за нагороди», - прокоментувала свій виступ Лідія Січенікова, яка показала результат 623 очки.

Вероніка Марченко, яка виступила найкраще з українок та набрала суму 635 очок, наголосила, що дівчата розраховують на командний виступ.

«Сьогодні змогла реалізувати лише 50% своїх можливостей. Розпочала добре, навіть вдалося впоратися з вітром. Але потім хвилювання взяло верх. Та ми не опускаємо руки й налаштовуємося на виступ в команді», - відзначила львів’янка.

Ще одна українка Анастасії Павлова показала сьогодні результат - 631.

Вже завтра лучники покажуть свою майстерність у змішаних змаганнях, а 25 липня – в командних.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також