Лукашенко назвав Україну новою загрозою для Білорусі
17:02 05.08.2021
267

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Україна наразі взяла орієнтацію на конфронтацію та стала додатковою загрозою для Білоруської держави. Про це УНН повідомляє з посиланням на Telegram-канал Пул Первого.

Олександр Лукашенко зібрав на засідання керівників майже всіх силових структур, з метою обговорення ситуації на кордоні та подій, які відбуваються навколо Білорусі. На зустрічі самопроголошений президент підняв питання, яке стосувалося політики Північноатлантичного блоку НАТО в західному напрямку, а саме позиції України у даній ситуації.

“Народ близький, народ рідний, але керівництво України, проводячи антинародний курс, взяло орієнтацію конфронтації. Ми не говоримо, куди вони там, на Захід, на Схід йдуть, на Південь, неважливо.

Це їхня справа - визначатися. Але в основі їх політики лежить конфронтація. І для нас це додаткова загроза, якої ми не мали раніше", - заявив Лукашенко.

2 липня, стало відомо, що Лукашенко наказав повністю закрити кордон Білорусі з Україною, намагаючись перекрити, як він називає, "приплив зброї".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також