Ми повинні об’єднатися заради Маріуполя, - Артур Палатний
14:00 30.04.2022
266

У відеозверненні голова виконкому - Артур Палатний зазначив, що  усі українці повинні об‘єднатися задля вирішення першочергового завдання — деблокувати  Маріуполь! Наші воїни зараз роблять надлюдський подвиг! Вони ціною власних життів та здоров‘я намагаються зберегти мирних жителів, що стали заручниками звірської окупації міста рашистами.

Окрім того, Артур Палатний подякував кожному геро, зазначивши, що саме вони дають змогу українській армії перегрупувати свої сили задля зміцнення позицій на Сході.

Наша команда щодня знаходиться на зв‘язку з бійцями-Азовцями. Ніхто і не думає відступати від оборони! Не вірте жодним фейкам рашистів. Я звертаюся до усіх наших міжнародних партнерів! Ситуація в Маріуполі кричуща! Ми потребуємо ще більшої підтримки, ще сильнішої допомоги задля звільнення мирних жителів та українських бійців! Ворог хоче голодної смерті кожного українця, проте ми ніколи не дамо цьому статися! Світова спільнота має нарешті конкретними кроками, а не деклараціями втрутитися в явний геноцид проти українського народу, що відбувається на нашій землі у 21-му столітті!,— підсумував Артур Палатний.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також