На міжнародному жіночому форумі вручать премії "Українське сонце"
14:15 26.05.2023
278

На Форумі #EuroWoman2023 будуть вручені нагороди премії "УКРАЇНСЬКЕ СОНЦЕ" тим, хто сприяє миру!

Ольга Азарова, засновниця та Почесний Президент Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB, який ініціював цю премію, заявила: "Першою Премією Миру "УКРАЇНСЬКЕ СОНЦЕ" ми нагородимо ЗСУ, другою - Президента України, третьою - Дипломатичний Фронт під керівництвом Дмитра Кулеби. А також будемо відзначати всіх, хто швидко, наполегливо та ефективно наближає перемогу України та миру".

Ця нагорода отримала назву "Українське Сонце", оскільки, як пояснює Ольга Азарова: "Ми всі хочемо бути сонцем, яке зігріває наших близьких, плекає теплі стосунки серед людей, розсіюється світлом просвіти та освіти, відкриваючи очі і серця для добрих справ, а також випалює тих, хто вносить війну на мирних землях".

Ідея створення премії "Українське Сонце" виникла після висловлювання першого президента Чечні, Джохара Дудаєва, який сказав: "росія зникне з лиця Землі, коли зійде Українське сонце! Згадаєте мої слова".

Нагородження премії "УКРАЇНСЬКЕ СОНЦЕ" відбудеться на Форумі #EuroWoman2023, символізуючи наближення перемоги добра над злом.

Нагадаємо, що Джохар Мусаєвич Дудаєв був першим президентом Чеченської Республіки Ічкерія та лідером руху за незалежність Чечні від Росії. Він висловив своє переконання в тому, що Україна принесе кінець російській агресії.

Голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок, Людмила Станіславенко, додає: "Справедливість і лідерство вимагають відваги діяти, захищати мир і законність, пропагувати справедливість та забезпечувати безпеку для всіх людей на Землі, де світить сонце - наша спільна планета. Тому премія "Українське Сонце" заснована у 2023 році, коли у світі посилюється фашистська агресія проти Мирної і Незалежної України".

Ініціаторами премії "Українське Сонце" є Вища Рада Міжнародного Клубу Успішних Жінок разом з національними директорами клубу, серед яких Ольга Азарова, Людмила Станіславенко, Ірина Маринова, Світлана Герей, Вікторія Чиндацька, Ауріка Вранчану, Віра Чуб, Лілія Кісліцина, Надія Гаталяк, Ірина Плахтій та інші. Дизайн хустки для премії створила Тетяна Калужанська, а картину "Українського Сонця" намалювала Наталля Євдокименко-Проданчук з Львова. Роздруковання та поширення хусток у всьому світі було здійснено під керівництвом директорки Клубу, Ірини Маринової.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також