На Вінниччині 11 чоловіків намагалися незаконно потрапити до Молдови: молодиків затримали
17:26 23.09.2023
276

На Вінниччині прикордонники Могилів-Подільського загону затримали одинадцять громадян України призовного віку, які намагалися незаконно перетнути кордон з Молдовою. Про це повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін.

Семеро чоловіків були виявлені поблизу державного кордону на ділянці відділу «Ямпіль». Шестеро з них планували дістатися до Молдови вплав через річку Дністер, в той час як ще один обрав сухопутний маршрут через Придністровський регіон Молдови. Крім того, вартові кордону відділу «Могилів-Подільський» затримали одного правопорушника, який також мав намір незаконно потрапити за кордон поза пунктом пропуску.

За цими фактами були складені протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", і справи були направлені до суду.

Також було виявлено трьох чоловіків, які намагалися перетнути кордон, використовуючи підроблені документи в пункті пропуску "Могилів-Подільський". Після уважної перевірки встановлено, що тимчасові посвідчення військовозобов'язаних і довідки на військовослужбовців, які виїжджають за кордон, були фіктивними та містили ознаки підробки. У відношенні цих громадян були складені повідомлення про виявлення ознак злочину і передані до компетентних правоохоронних органів

Автор: Єва Козаченко
Читайте також