На Вінниччині чоловік наніс смертельні тілесні ушкодженя односельцю
13:03 06.09.2021
313

5 вересня оперативники затримали нетверезого мешканця Вінницького району, який під час    конфлікту вдарив односельця, після чого останній впав та вдарився головою об асфальт. Під час надання допомоги  59 – річний  чоловік помер у лікарні. Затриманий перебуває в ізоляторі, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

До поліції надійшло повідомлення з лікарні про смерть  жителя Агрономічної територіальної громади, який з травмою голови   каретою швидкої допомоги був доставлений до медичного закладу.

Як розповів керівник відділу поліції № 3 Вінницького  районного управління поліції Сергій Токан, за кілька годин після надходження повідомлення працівники поліції за місцем проживання затримали підозрюваного у нанесенні смертельної травми потерпілому. Ним виявився  32 – річний місцевий житель.

Поліцейські встановили, що між зловмисником та потерпілим у місцевому магазині виник конфлікт. Чоловіки спочатку сперечались у торговельному залі, а потім вийшли з’ясовувати стосунки  на вулицю. Підозрюваний, який перебував в стані алкогольного сп’яніння,  рукою вдарив односельця. Той впав та вдарився головою об асфальт.

Потерпілого каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де під час надання медичної допомоги він помер.

Наразі підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується  питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до  10 років позбавлення волі.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також