На Вінниччині держслужбовці навчались ефективній комунікації з користувачам Дії
11:33 28.06.2023
280

Держслужбовці з обласної, міської та районних рад Вінниччини, а також представники різних рівнів органів влади з Житомирської, Хмельницької та Одеської областей упродовж двох днів навчались створювати «коректні» публікації для веб-ресурсів. Таким чином профільне міністерство намагається поліпшити комунікацію і досягти максимальної цифрової доступності. Тим більше, що в нинішніх умовах вебдоступність ресурсів органів державної влади та місцевого самоврядування як ніколи на часі.

Про це йдеться на сайті Вінницької ОВА.

Про мету такого семінару повідомив розповів керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік.

 «Попри те, що кількість користувачів Дії зростає,а їхній досвід користування – переважно позитивний, для Мінцифри залишається важливим, аби Дією – та загалом усіма державними електронними послугами та вебресурсами – могли користуватися усі українці без винятку. У тому числі ті, які мають постійні або тимчасові порушення зору, слуху, опорно-рухових функцій», – сказав він.

Навчання організували в партнерстві з Вінницькою обласною військовою адміністрацією за фінансової підтримки Японії у межах «Проєкту підтримки Дія», що Програма розвитку ООН в Україні реалізовує за фінансування Швеції

Подібні тренінги також провели для державних службовців центральних органів виконавчої влади. Із їхніми записами можна ознайомитися на YouTube-каналі ПРООН в Україні.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також