На Вінниччині двоє чоловіків викрали жінку та знущались над нею
15:30 21.03.2022
254

Вінницькі правоохоронці затримали чоловіків, які незаконно утримували жінку та знущались над нею. Аби звільнити поліцейським довелося виламати двері квартири. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

Зазначається, що повідомлення про злочин правоохоронці отримали 19 березня й одразу виїхали на місце подій для з’ясування всіх обставин. Проте господар квартири відмовився відчиняти двері, а з квартири було чути крики жінки про допомогу. 

Поліцейські, з метою порятунку життя людини,  зламали вхідні двері та затримали усіх, хто був  у  приміщенні. Встановлено, що 41-річний власник квартири, який є діючим депутатом міської ради однієї з політичних партій, разом з 34-річним знайомим силоміць утримували у своєму помешканні 33-річну місцеву жительку. Зловмисники освідувані, під час вчинення злочину вони перебували в стані алкогольного сп’яніння, - йдеться в повідомленні відомства.

Зазначимо, рівень алкоголю в крові старшого чоловіка  становив  майже 2 проміле, молодшого - 1,6.

В діях зловмисників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжних заходів.

Автор: Марія Петренко
Читайте також