На Вінниччині хлопець поцупив в односельчанки гроші й телефон
11:35 07.06.2023
287

На Вінниччин юнак вчинив «квартирну» крадіжку. Гроші та мобільний телефон 18-річний хлопець поцупив з будинку односельчанки, якій допомагав по господарству. Тепер йому загрожує тривалий термін за гратами.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

46-річна жінка з Бершадщини звернулась у поліціюіз заявою про крадіжку. Вона  повідомила,  що гроші у сумі 8000 гривень та телефон знаходились у одній з кімнат її будинку на лаві.

Копи швидко встановили зловмисника, причетного до вчиненого. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Хлопець проживає від потерпілої неподалік та того дня приходив до неї, щоб допомогти по господарству. Скориставшись відсутністю господарки в кімнаті, він забрав гроші й телефон та втік. 

У вчиненому хлопець зізнався. Речові докази у нього вилучено частково. Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання – до 8 років ув’язнення.

Наразі поліцейські перевіряють причетність правопорушника до скоєння інших злочинів.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також