На Вінниччині колишній лікар облаштував у квартирі нарколабораторію з виробництва амфетаміну
12:30 19.07.2021
282

Працівники  територіального підрозділу поліції та Управління карного розшуку   затримали 40-річного мешканця Ямполя після збуту амфетаміну. Колишній лікар організував у помешканні виробництво психотропів та реалізовував заборонені речовини на території району.
За словами начальника Управління карного розшуку Андрія Дамзіна,  в процесі документування злочинної діяльності підозрюваного у наркоторгівлі, поліцейські зафіксували декілька фактів збуту амфетаміну. Відразу після чергової реалізації психотропу поліцейські затримали зловмисника, у нього вилучені грошові кошти. Про це повідомляється у пресслужбі поліції.


Під час проведення санкціонованих обшуків в помешканні підозрюваного слідчі вилучили  амфетамін, марихуану, прекурсори, обладнання для виготовлення психотропу.

"40-річний затриманий є обвинувачуваним в кримінальному провадженні за збут наркотичних речовин, яке наразі слухається в суді.
Попередня кваліфікація дій затриманого –  згідно ч.1 ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 8 років"- повідомляють у поліції.


 

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також