На Вінниччині поліцейські вилучили у жителя Гайсинського району 11 кг канабісу
16:25 27.08.2022
257

Працівники Вінницького райуправління поліції вилучили 11 кг канабісу у 23-річного жителя Гайсинського району. Зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, оперативну інформацію про жителя Гайсинського району, який розповсюджує наркотики у місті Вінниця, здобули працівники кримінальної поліції. В подальшому вона знайшла своє підтвердження.  

У зв’язку з цим було проведено невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. На горищі домоволодіння зловмисника вилучено і направлено для проведення експертиз насіння канабісу, речовину у сухому та подрібненому стані. Загальна вага вилученого 11 кілограм.

Згідно із висновком експерта дана речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом - канабіс.

За цим фактом розслідується провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів ). За такий злочин передбачено позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. 

Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також