На Вінниччині поліція розшукала викрадача трактора
15:54 22.05.2023
264

21 квітня оперативники встановили, що незаконно заволодів навантажувачем 34-річний мешканець Літинської територіальної громади. За вчинене правопорушнику загрожує до п’яти років ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

З повідомленням про злочин до поліції звернувся 38-річний власник трактора SFZТ, житель смт Стрижавка. Зі слів потерпілого, кілька днів транспортний засіб знаходився в лісосмузі між селами Літинка та Громадське Вінницького району.

Як розповів начальник Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції Ігор Чебан, в ході проведення розшукових заходів поліцейські оперативно встановили зловмисника, причетного до вчинення злочину. Ним виявився 34-річний житель села Дяківці.

У вчиненому хлопець зізнався. Викрадений трактор він переховував на подвір’ї у родичів. Транспортний засіб вилучений та переданий власнику.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру.

За цим фактом поліцією проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також