На Вінниччині у ДТП травмувалось четверо осіб
17:00 03.09.2022
348

У Вінницькому та Гайсинському районах стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі автомобілів MAN, Dacia Logan та Mitsubishi Pajero. Четверо потерпілих знаходяться у лікарнях, - про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

За попередньою інформацією слідства, у селещі Вороновиця 65-річний водій вантажного автомобіля MAN, житель Полтавської області, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з автівкою Dacia Logan під керуванням 62-річного мешканця Вороновицької територіальної громади.  Внаслідок автопригоди водій легковика та його 58-річна пасажирка, місцева жителька, госпіталізовані до лікарні.

Ще одна аварія сталась на цій же автодорозі неподалік села Тарасівка у Гайсинському районі. Слідством попередньо встановлено, що 30-річний житель Івано-Франківської області, водій автомобіля Mitsubishi Pajero не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.

У результаті аварії травмувались водій автомобіля та його 31-річна пасажирка, жителька Івано-Франківщини. Потерпілі доставлені до медичного закладу.

 

Автор: Богдана Валігура
Читайте також