На Вінниччині затримано чоловіка, що вбив свою жінку, а тіло закопав у лісі
13:33 30.03.2023
405

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою жителя Тульчинського району у вчиненні умисного вбивства.

Як стало відомо, 42-річний зловмисник вивіз тіло жінки до лісу де закопав. Майже пів року зловмисник розповідав всім, що жінка пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення її тіла, він продовжував заперечувати причетність до її смерті, і розповідав свою версію її зникнення. Знайшли 42-річну жінку на початку березня цього року у лісі поблизу села Рахни Лісові.

Наразі йому вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості підозрюваного в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також