Намалюй чи напиши ЗСУ: на Вінниччині пройшла акція для дітей
16:28 08.09.2022
288

Незвичайну художню акцію «Намалюй чи напиши ЗСУ» провела керівниця художньої студії «Творчі» Юлія Олійник на вулицях Калинівки. Художниця організувала дітей та запропонувала їм намалювати малюнок чи написати листівку для українських захисників.

Про це повідомляє пресслужба Калинівської об'єднаної громади.

Я давно планувала провести таку акцію. Неодноразово чула від знайомих як наші військові цінують і бережуть дитячі малюнки та листи. Тому вирішила, що і калинівські діти також можуть зробити добру справу та підтримати бойовий дух наших Героїв. Довго вибирала місце та час проведення акції, адже хотілося, щоб якнайбільше дітей змогли взяти участь у ній. Тому столи для малювання розмістила біля ігрового майданчика. Спочатку діти та батьки не могли зрозуміти, що це діється, а потім охочих було чимало. Дехто навіть приносив гроші, думав, що ми збираємо кошти для ЗСУ. Усім їм я пояснювала, що ця акція безплатна. Були серед дітей і діти-переселенці, які переїхали до Калинівки через війну. Вони також писали послання нашим військовим та малювали малюнки,- розповідає Юлія Олійник.

Усі малюнки та листівки найближчим часом калинівські волонтери відвезуть на передову і вони потраплять до своїх адресатів. І нехай побажання наших дітей обов’язково збудуться й усі захисники повернуться додому живими, здоровими та з перемогою.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також