Найкращі поліцейські Вінниччини отримали почесні нагороди
20:26 04.07.2024
495

Сьогодні, 4 липня, у день Національної поліції України відомчі відзнаки та нагороди, а також почесні грамоти отримали кращі поліцейські Вінниччини.

У відділі комунікації поліції Вінниччини зазначили, що офіційний захід розпочали з хвилини мовчання та покладання квітів до пам’ятника загиблим правоохоронцям, щоб вшанувати тих, хто навіки залишився у небеснім строю.

У своєму зверненні до колег начальник обласного главку Юрій Пархоменко зазначив, що поліція Вінницької області продовжує працювати на максимумі: і боронити незалежність країни, і тримати внутрішній фронт. 

«Багато наших поліцейських зараз несуть службу у бойових спецпідрозділах. Незважаючи на всі складнощі, ми тримаємо першість у боротьбі зі злочинністю – у нас розкриті всі тяжкі та особливо тяжкі злочини. Разом з цим, ми продовжуємо розвивати безпекові проєкти Національної поліції України. Я дякую кожному і кожній з вас, хто у відповідь на щоденні небезпеки приборкує втому та міцно стоїть на захисті й порятунку людей. Ви сильні, ви потужні, тільки вперед! Повертайтеся живими та неушкодженими з кожного бойового виходу та з кожного виїзду на виклик. Слава Україні» - сказав він.

Відзначити правоохоронців прибули заступник начальника Вінницької обласної військової адміністрації Олександр Піщик, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, заступник міського голови Сергій Тимощук, керівник Вінницької обласної прокуратури Олексій Химченко, начальник Управління служби безпеки України у Вінницькій області Володимир Петриченко, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко та Митрополит Вінницький і Барський Симеон. Також на заході були присутні представники інших силових структур та правоохоронних відомств.

Читайте також