Освітній холдинг IT Step придбав та модернізує Міжнародний ліцей Глобус в Києві
15:30 04.05.2023
300

На початку травня цього року освітній холдинг IT Step, що об'єднує в собі 117  навчальних закладів по всій Україні та представлений 108 філіалами у 22 країнах, завершив угоду по придбанню в рамках аукціону приватного Міжнародного ліцею “Глобус” у Деснянському районі Києва.

Ліцей “Глобус” був відкритий у 2013 році, та є міжнародним приватним навчальним закладом з поглибленим вивченням англійською та німецької мови. Заклад увійшов у ТОП 50 кращих шкіл Києва та ТОП 100 кращих шкіл України, у 2017 р. школа була визнана кращим навчальним закладом України, а у 2022 році під час війни ліцей отримав статус асоційованої школи ЮНЕСКО. 

В планах нової управлінської команди збереження адміністративного та педагогічного складу, проведення його атестації з подальшим навчанням та підвищенням кваліфікації. Крім того, команда буде посилена молодими педагогами-практиками в IT. 

“Перед IT Step стоїть задача поєднати 10-річний досвід “Глобуса” та наш 22-річний досвід взаємодії з дітьми та експертизу у навчанні IT, – розповідає Дмитро Корчевський, засновник IT Step, доктор педагогічних наук. – Для цього ми використаємо найкращі методики та підходи школи “Глобус”, його чудову матеріально-технічну базу, впровадимо IT-технології та методики навчання, і врешті решт інтегруємо ліцей в єдину освітню екосистему IT Step як ланцюг підготовки дитини від учня молодших класів до магістра в наших університетах”.

В навчальний процес будуть впроваджені IT-технології, до традиційних предметів будуть додані заняття з вебдизайну, програмування, велика увага буде приділена розвитку у дітей soft-skills та вивченню азів бізнесу. Навчальні класи будуть дооснащенні сучасною комп’ютерною технікою, інтегрована новітня система управління навчальним процесом для вчителів. Буде введений електронний щоденник MyStat – платформа для розвитку, моніторингу успішності, комунікації з адміністрацією школи, а кожен студент матиме персональний планшет. Будуть впроваджені електронні лабораторії, де проводитимуться віртуальні експерименти з використанням окулярів віртуальної реальності, введена можливість для учня ставити оцінки викладачеві, а учні матимуть доступ до навчального контенту навіть без електрики та інтернету. З осені також буде впроваджена гейміфікація навчального процесу – за успішність учні заохочуються нагородами, що значно підвищує успішність учнів та мотивацію до навчання. Буде продовжено впровадження міжнародної кембридзької програми та участь у нових  європейських навчальних проєктах. 

Все це наряду з вже наявною матеріально-технічною базою школи у вигляді обладнаних за останніми трендами класів, двох басейнів, спортивних та актових зал та тренажерним залом, власною кухнею та триразовим харчуванням, професійним викладацьким складом та впровадженими державними стандартами освіти, зробить досконалим і ефективним навчання у Міжнародній школі “IT Step Глобус”.

Наразі ліцей оголошує набір учнів 1-11 класів на 2023/24 навчальний рік.


 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також