В Україні розпочато бета-тестування освітнього додатку "Мрія"
14:45 06.06.2024
253

В Україні стартувало бета-тестування освітнього додатку "Мрія", про що повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Мрія" вже працює в 40 школах України, де розпочато бета-тестування. За словами Федорова, цей додаток стане важливим інструментом для трансформації освітніх систем у всьому світі. Він зазначив у Telegram, що "Мрія" має на меті закохати вчителів і педагогів у нові можливості: "Учителі мають бачити в "Мрії" швидкість, ефективність і власний розвиток".

Під час тестування вчителі випробують різні функції додатку, такі як журнали, план дня, бібліотека контенту, чати з батьками та учнями. Федоров підкреслив, що це допоможе вчителям зосередитися більше на розвитку дітей, а не на рутинних завданнях.

Батьки зможуть отримувати інформацію про успіхи та потреби своїх дітей, що допоможе краще підтримувати їх у навчанні. Для дітей додаток зосередиться на особистому розвитку, надаючи доступ до контенту про ІТ, штучний інтелект та інші цікаві теми.

Мета проєкту – створити настільки зручний і популярний продукт, що школи конкуруватимуть за швидкість його впровадження. Федоров подякував Президенту за ініціативу та підтримку, висловивши впевненість, що "Мрія" стане доказом здатності до змін.

Бета-тестування проходитиме в три етапи: перевірка функціоналу додатку, підготовка шкіл до навчального року за допомогою тренерів "Мрії" та тестування в реальних умовах у 40 школах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також