Палатний: «Українська команда» відправила на передову тепловізори та продукти, а лікарням – медикаменти та обладнання
12:00 13.09.2022
263

«Українська команда» передала для військових машини, амуніцію та медикаменти, а переселенцям – продукти харчування та засоби гігієни. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник волонтерського штабу Артур Палатний.

«Хмельницька команда разом з Олександром Буханевичем долучилася до проєкту «Шляхом Нескорених» і передала 59-й окремій мотопіхотній бригаді ім. Гандзюка тепловізор, рації, форму та амуніцію. Загалом - більш ніж на 350 тис. грн. Палета амуніції поїхала до одного з підрозділів реактивної артилерії на Запорізькому напрямку. Тернопільська команда та Микола Люшняк відправили військовим медикам зі Зборівщини автівки, ноші та мобільні ліжка. Також мобільні ліжка та допомогу від українській діаспори в Канаді отримав єгерський підрозділ ЗСУ», - заявив Палатний.

Крім, того, «Українська команда» передала лікарські засоби для воїнів 2 батальйону 24-ї бригади та для травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Продукти харчування та засоби гігієни від волонтерів отримали переселенці у різних регіонах України.

«Тернопільська команда передала дитяче харчування та засоби гігієни в обласний будинок дитини. Вінницька команда та Геннадій Ткачук влаштували для дітей з Маріуполя, Бахмута та Рубіжного свято з подарунками. Продуктові набори від вінницьких волонтерів поїхали до переселенців у Станіславчицьку громаду, а переселенці у Старосинявській ТГ отримали засоби гігієни від хмельницьких волонтерів. Київська команда забезпечила продуктами харчування людей вразливих категорій», - зазначив керівник «Української команди».

Автор: Богдана Валігура
Читайте також