Побив до смерті ніжкою від стола та втік: поліція затримала підозрюваного
14:30 09.09.2022
301

8 вересня у селі Багринівці Вінницького району, після застілля сталася бійка між сусідами. Чоловік забив до смерті іншого чоловіка – ніжкою від столу. Побив також жінку, яка намагалася заступитися за свого чоловіка. Після вчинення злочину, зловмисник втік та майже добу переховувався від поліції.

Про це повідомили у Нацполіції у Вінницькій області.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 8 вересня близько 1 години ночі від 45-річної жительки селі Багринівці Вінницького району.

"Зі слів жінки, знайомий сусіда побив її та її чоловіка. Поліція та лікарі, які відразу виїхали на місце події, не змогли врятувати потерпілого – він помер від отриманих травм. Попередня причина смерті 44-річного чоловіка – відкрита черепно-мозкова травма. Потерпіла з тілесним ушкодження була доставлена до лікарні",- розповідають у поліції

За попередньою інформацією між чоловіками після застілля виник конфлікт. Молодший з них побив старшого ніжкою від столу. Затриманий також побив жінку, яка намагалась заступитись за чоловіка. Після злочину 38-річний зловмисник втік. Оперативники його затримали цього ж дня в родичів у цьому ж селі.

"Наразі правопорушнику повідомлено про підозру, поліція клопотатиме в суді щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою. З’ясувалося, що він раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини, проникнення до житла та зґвалтування. У грудні минулого року він звільнився з виправної установи, де відбував покарання терміном 8 років за зґвалтування",- наголошують у Нацполіції.

Слідством розслідуються кримінальні провадження розпочаті за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1. ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також