Геннадій Ткачук: Ляшко намагається перетягнути на себе «маску Жириновського»
17:13 20.03.2019
257

Сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом зі своєю командою увірвався на засідання Кабміну та вимагав не продовжувати контракт із головою "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим.

Дану тему обговорювали у студії телеканалу «ЗІК», одним з гостей якого був народний депутат України Геннадій Ткачук.

За словами нардепа, Олег Ляшко вирішив влаштувати дане «шоу», аби підняти свій рейтинг.

- Олег Володимирович спокійно спілкується з Прем’єр-міністром в кулуарах Верховної Ради, я можу засвідчити. А це було просто шоу. На сьогоднішній день Ляшко не долає 5% бар’єр і стоїть на межі того, що люди, які фінансують його партію та його команду, можуть відмовитися від фінансування і перекинутися на інші проекти - нові і більш популярні. Тому Олег Володимирович робить все можливе, щоб прикути до себе увагу, щоб бути так званим народним спасителем, але саме головне, що він далекий від народу. Тобто його будинок, статки, машини броньовані і все решта – дуже далеко від народу. Він намагається на себе перетягнути "маску Жириновського" (в Росії є такий клоун). Я думаю, частково йому це вдається. Впевнений в тому, що він прийде до фінішу президентської кампанії напевно шостим або сьомим, - зазначив Геннадій Ткачук.

Як наголосив нардеп, все, що говорив Олег Ляшко під час спроби зірвати засідання уряду, не відповідає дійсності.

- Не Володимир Гройсман встановлює зарплату Коболєву, а Наглядова рада. По друге, саме Гройсман підняв питання, що не буде продовжено контракт з Коболєвим на раніше діючих умовах. І лише після того, як голова Наглядової ради Нафтогазу написав листа Прем’єр-міністру, що в 4 рази зменшиться зарплата Коболєву, що він буде звітувати щоквартально перед урядом за досягнення, що бере на себе зобов’язання збільшити видобуток власного газу, і що в його контракті не буде ніяких бонусів і преміальних, урядом було прийнято рішення продовжити контракт з Коболєвим на нових умовах, - пояснив Геннадій Ткачук.

Детальніше дивіться у відео:

Читайте також