Геннадій Ткачук: «Росії вигідні будь-які заворушення в Європі»
13:30 11.12.2018
252

Російський слід у протестах «жовтих жилетів» у Франції обговорювли у студії телеканалу «112 Україна», до ефіру якого доєднався народний депутат Геннадій Ткачук.

На думку політика, Росія досить зацікавлена у заворушеннях в Європі.

- Сьогодні ми бачимо, що там повертається все до комуністичних, соціалістичних гасел – «Взяти і поділити все». Тому, безумовно, впевнений в тому, що Росії вигідні будь-які заворушення в Європі, бо тоді Європа відволікається від російської агресії і взагалі від російської проблематики на континенті. Тому на сьогоднішній день, з моєї точки зору, Росія буде підігрівати всі ці сценарії заворушень у європейських країнах, - зазначив Геннадій Ткачук.

Як зауважив нардеп, ситуація із заворушеннями у Європі також може позначитися і на Україні, оскільки європейські країни замість того, щоб допомагати нашій державі у боротьбі з російською агресією, будуть займатися своїми проблемами.

- Це треба чітко усвідомлювати і більше сподіватись на власні сили, на власну армію, бо Європа нам майже не допомагає, незважаючи на те, що Україна боронить її від російської агресії, - зазначив Геннадій Ткачук.

Читайте також