П.Порошенко планує порушити питання продовження санкцій проти РФ на рік
09:46 16.05.2017
254

Президент Петро Порошенко заявив, що найближчим часом Україна проведе консультації з лідерами країн G7 і додав, що збирається порушити питання щодо продовження санкцій проти Росії не на шість, а на 12 місяців.

“Я буду ставити питання щодо продовження санкцій (проти Росії — ред.) не на шість, а на 12 місяців. Ми будемо робити максимальні зусилля для того, щоб найбільше мотивувати Росію прийти за стіл переговорів, виконати Мінськ, вивести свої війська з української території і припинити агресію”, — наголосив Глава держави.

Він нагадав, що Росія й далі не збирається припиняти агресію і порушує мінські угоди: відмовляється припинити вогонь, виводити важку техніку та артилерію, виконувати пункт щодо виведення іноземних військ, передачі під контроль спочатку ОБСЄ, а потім і української сторони неконтрольованої ділянки українсько-російського кордону, додали в АП.

"Крім того, Росія веде інформаційну війну по всьому світу та покладає великі надії і ресурси на те, щоб підняти п’яту колону в середині нашої країни", - сказано у повідомленні.

Джерело: УНН
Читайте також