Поліція Вінниччини розслідує обставини автопригод, в яких минулої доби травмувалися троє людей (ФОТО)
15:00 17.07.2021
546

Дорожньо-транспортні пригоди стались 16 липня у Вінницькому та Хмільницькому районах. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили троє людей, серед яких малолітня пасажирка. Слідчими розпочаті кримінальні провадження.
16 липня близько 08.00 години сталась автопригода поблизу села Никифорівці Немирівської територіальної громади. За попередньою інформацією слідства, 30-річний водій Nissan не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди 6-річна пасажирка іномарки госпіталізована до медичного закладу. Про це повідомляють у пресслужбі поліції.
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 10.30  години  у Вінницькому районі. 59-річний кермувальник Peugeot зіткнувся із автомобілем Mitsubishi, за кермом якого перебував 55-річний житель Тростянця. Водій іномарки Peugeot отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.


Цього ж дня у смт. Залізничне Козятинської територіальної громади, не впоравшись з керуванням,  водій Toyota допустив зіткнення із скутером Yamaha, за кермом якого перебував 46-річний місцевий житель. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій скутера потратив до медичного закладу. 


Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик.
Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також