Застрягли на підйомнику: на Львівщині з крісельного підйомника зняли 74 туристів (ФОТО)
18:12 01.01.2021
260

На Львівщині рятувальники з крісельного підйомника зняли 74 туристів, які застрягли на підйомнику. Про це повідомили у ДСНС.

1 січня о 13:35 до ДСНС надійшла інформація, що у с. Славське Сколівського району, внаслідок виходу з ладу трансформаторної підстанції, сталася зупинка крісельного підйомника (канатна дорога). Працівниками об’єкту вживаються заходи по підключенню електрогенератора. Станом на 14:20 гірничо-рятувальними підрозділами ДСНС розпочато роботи по зняттю туристів з крісельного підйомника. Всього на підйомнику перебувало 74 особи. Температура повітря 1 градус тепла. Станом на 16:05 у смт Славське Сколівського району з крісельного підйомника зняли всіx 74 особи, з них 13 дітей та 3 вагітних жінки. Роботи завершено, повідомили у відомстві.

Застрягли на підйомнику: на Львівщині з крісельного підйомника зняли 74 туристів

Рятувальники зауважили, що до проведення операції залучались 16 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Додатково були направлені 11 чоловік особового складу та дві одиниці техніки другого спеціального центру швидкого реагування (м. Дрогобич). 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також