Ігор Ткачук отримав відзнаку «Надбання Одеси»
17:01 16.10.2019

Ігор Ткачук отримав відзнаку «Надбання Одеси»Статуетками у вигляді атлантів, які підтримують земну кулю, відзначили людей, які  працюють задля розвитку та процвітанню Одеси. Організатори нагородили керівників підприємств, бізнесменів, громадських діячів, журналістів, діячів культури і мистецтв, лікарів, педагогів, політиків.

Цьогоріч, одним з лауреатів премії став Ігор Віталійович Ткачук.

  • Нагороду «Надбання Одеси» вручають кращим з кращих, - сказав Ігор Ткачук. – Отримати визнання і бути в одному рейтингу з людьми, який роблять великий вклад у розвиток міста чи галузі – велика честь та відповідальність. Для мене ця відзнака – це символ того, що я обрав правильний вектор розвитку у своїй роботі і мене підтримує не лише колектив, а й незалежні експерти, які можуть оцінити мою роботу зі сторони.
За словами авторки та організаторки проекту Ірини Камінської, «Надбання Одеси» – це вдячність та визнання талановитим людям, які своєю діяльністю сприяють розвитку та процвітанню Одеси. Довідково: Ігор Ткачук багаторазовий лауреат премії «Надбання Одеси», переможець рейтингу «100 впливових одеситів» та «Народне визнання».
Читайте також