Незаконне переправлення осіб через державний кордон: одеський суд виніс вирок рецидивісту
19:29 08.11.2020
304

Громадянин Туреччини проведе у в’язниці сім з половиною років за незаконний перетин та переправлення осіб через державний кордон України. Подібне рішення було винесено Роздільнянським районним судом, передає прес-служба Одеської обласної прокуратури.   

Слідством з’ясовано, що 33-річний іноземець, який проживає на території Республіки Молдова, вирішив зайнятися протиправним заробітком. Для цього чоловік налагодив канал переправлення своїх співвітчизників через державний кордон України до країн Європейського Союзу. Правоохоронцями задокументовано факт незаконного переправлення трьох громадян Турецької Республіки. Зловмисник оцінив свої «послуги» у 5 тис євро з людини, - повідомили у відомстві.

У прес-службі відомства зауважили, що в жовтні 2019 року іноземця вже було засуджено за організацію незаконного переправлення осіб через кордон. Тоді його видворили з України із забороною в’їзду на три роки. Крім того, чоловік перебуває у міжнародному розшуку за корупційні злочини на території Туреччини.

Читайте також