Куди піти у Вінниці: афіша заходів на 21-24 серпня
10:37 20.08.2019
257

Чимало цікавого відбувається впродовж тижня у місті, традиційно ми пропонуємо Вам перелік подій, які могли б вас зацікавити:

Розпочинається набір в нову групу в школі бального танцю «Торіус»

Хочете відпочити після важкого трудового дня? Тоді завітайте в Літню групу для початківців! Відпочити розумом, оздоровити тіло, відчути нові емоції, ви зможере на танцях.

За перших 3 місяці ви навчитеся танцювати

  • повільний вальс,
  • ча-ча-ча,
  • самбу,
  • джайв,
  • дізнаєтеся чимало цікавого про себе і своє тіло, вчитиметеся бути жінкою і чоловіком!

В подальшому ви познайомитесь с такими танцями, як : танго, квікстеп, фокстрот, румба, пасодобль. Заняття проходитимуть  в понеділок и середу на 20:30. Обов’язкова чисте змінне взуття і зручний одяг чорного кольору.

Як написати оповідання: ідея та сюжет.

 Письменниця та редакторка видавництва «Дім химер» Вікторія Гранецька розкаже як вразити читача, де шукати ідеї та натхнення для написання своїх історій. Крім того, на майстер-класі розкажуть як зацікавити видавництво у вашому тексті та досягти успіху.  Вікторія надасть покрокову інструкцію як створити якісну та цікаву прозу. Жодних обмежень щодо учасників — це можуть бути автори-початківці, читачі та всі охочі спробувати свої сили у написанні короткої прози. Вікторія Гранецька — сучасна українська письменниця, авторка чотирьох романів, збірки неримованих поезій «Спротив речей» та концептуальної книги оповідань «Reality Show/Magic Show». Окремі оповідання перекладені й видані англійською мовою, вірші — польською. Лауреатка літературного конкурсу «Коронація слова». Співзасновниця та головна редакторка видавництва «Дім Химер». Коли: 21 серпня, 17:00 Ціна: вхід вільний Де: Молодіжний центр «Квадрат»

 Семінар «Діти та гроші» — захід для батьків, які мають бажання виховати фінансово-грамотних людей. Сімейний фінансовий консультант Євгеній Зубковський розкаже, як почати розвивати фінансову грамотність дитини. Будуть обговорені питання правильної розмови про гроші із дітьми різного віку. Власне, фінансовий консультант розкаже, як навчити дитину керувати своїми кишеньковими грошима.  Цей семінар дасть багато нових знань, які батьки зможуть застосовувати не тільки до своїх дітей, але й змусить інакше поглянути на власні фінансові звички.

Коли: 22 серпня, 18:00 

Ціна: 150 гривень, реєстрація обов'язкова

Де: місце проведення повідомлять

***

Як зробити бізнес брендом, використовуючи  FACEBOOK & INSTAGRAM?

 Бізнес школа Alter Ego проведе семінар, на якому бажаючі дізнаються, як правильно використовувати соціальні мережі для бізнесу. Говоритимуть про креативне мислення та лідерів ринку. Детально обговорять, що таке маркетингова стратегія та цільова аудиторія. Як привернути увагу клієнтів та не втратити витрачені на рекламу кошти. На семінарі розбиратимуть діючі кейси та даватимуть поради.

 Коли: 22 серпня, 17:00 

Ціна: 350 – 2000 гривень, є попередня реєстрація

Де: Креативний простір «Артинов»

***

Додаймо мозку фітнесу: відкрите заняття із ментаніуму.

22 серпня "Освіта без кордонів" запускає новий напрямок напрямок - Mentanium (“Ментаніум”).

Ментаніум – це інтегровані заняття з ейдетики, ментальної арифметики, креативного та критичного мислення і нейрогімнастики, що розвивають пам'ять, уяву, асоціативне та логічне мислення.

За допомогою цієї методики діти і дорослі:

  •  швидко обробляють інформацію,
  •  розвивають фантазію,
  •  уміють образно та системно мислити,
  •  вдосконалюють творчі здібності,
  •  здобувають навички системного аналізу та класифікації,
  •  навчаються узагальнювати та орієнтуватися у просторі та часі, тощо.

22 серпня о 18.30 запрошуємо батьків разом з дітьми на БЕЗКОШТОВНЕ ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ

Обов'язкова попередня реєстрація будь-яким зручним для вас способом:

  •  за телефоном ‎0677026045
  •  у вайбер ‎0930939141
  •  в особистих повідомленнях
  •  за посиланням

***

 Підпільний Стендап: Антон Тимошенко. «Прожиточний максимум»

Пані та панове, леді і джентльмени, незабаром відбудеться новий сольний стендап концерт Антона Тимошенко «Прожитковий максимум»!

Робота, гроші, слава - речі, яких так не вистачає Антону, тому він збирається жорстоко з ними розібратися в своєму новому сольнику. Погодьтеся, нам адже завжди мало? Навіть коли у нас все є, на нас тисне громадська думка і фотки в Інстаграмі. У своєму стендап Антон буде руйнувати стереотипи про те, що ми повинні і не повинні робити через призму комедії. Ви отримаєте не тільки гарний настрій, але і трохи легше будете відноситься до життя. Може, навіть захочете звільнитися, чого хочуть всі, крім айтішників.

Якщо прийдете на сольний стендап Антона Тимошенко, він обіцяє не піти потім в політику. Приходь сміятися по максимуму.

Ведучий вечора - творець «Підпільного» і тих самих жартів «про метро» - Свят Загайкевич!

Чекаємо саме тебе і всіх повнолітніх членів твоєї родини, щоб гарненько посміятися і побачити справжнє диво! Приходь і стань свідком чогось дійсно унікального.

Але пам'ятай - колишнім ти вже не будеш!

Дата: 23 серпня о 20:00

Місце проведення: CHERDAK

Вартість: 120-250 грн

***

Святкові заходи з нагоди 28-ої річниці незалежності України у Вінниці розпочнуться ще напередодні офіційної дати, 23 серпня, на площі Майдан Незалежності У програмі свята:

  • 9:30Урочиста церемонія підняття Державного прапора України
  • 11:30XII Обласний фестиваль народної творчості "Скарби Поділля"
  • 15:00Мистецький проект "Молодь - майбутнє України"

Читайте також