Вінничан запрошують на кіно-фест під відкритим небом
12:43 18.07.2019

Сьогодні у Вінниці стартує фестиваль "VinCinema OpenAir". З 18 по 19 липня з 20.00 до 23.00 у міському парку Дружби народів вінничани зможуть переглянути кіно під відкритим небом.

Організаторка заходу Марина Борисенко розповідає, що ідея зріла давно, але в втілити її в життя вдалося тільки цьогоріч.

Цей фестиваль стане чудовою можливістю переглянути улюблені фільми в приємній компанії під відкритим небом, і ініціаторка переконана, що жодні погодні умови не стануть на заваді їх планам.

Програма фестивалю включає фудкорти, різноманітні конкурси і сам кіноперегляд.

До речі, кошти з кожної випитої кави зі спецпозначкою @Stakan Coffee будуть перераховані на лікування хлопчика Іллі Маркова.

Загалом фільми, які демонструватимуться, розраховані на сімейний перегляд. Наприклад, в четвер глядачі зможуть переглянути чудову стрічку "1+1", а на п'ятницю заплановано показ мультиплікаційного фільму.

Перед тим, як визначитися з програмними стрічками, організатори провели опитування серед вінничан. Фільм мав бути не лише розважальним, а й спонукати до роздумів. Все, що вимагається від гостей фестивалю, - прихопити з собою родини, друзів і теплі ковдри, а про гарний настрій вони подбають.

Читайте також