День Незалежності України: організатори розповіли, які сюрпризи чекають на вінничан
13:27 15.07.2019

Координував роботу всіх причетних відділів і департаментів заступник голови ОДА Ігор Івасюк, зокрема він зауважив, що максимальна кількість заходів передбачена напередодні свята. Наприклад, в "Плеяді'' відбудуться традиційні урочисті збори, куди буде запрошено часників АТО, іноземні делегації, нагороджених, в тому числі і за "Заслуги перед Вінниччиною", буде теж традиційна доповідь голови ОДА з подальшим врученням нагород.

В свою чергу, до Дня прапора, 23 серпня, міська рада організовує Вінницький козацький кінний похід, також планується флешмоб, в якому візьмуться участь діти з прапорами з різних областей України та АРК, буде почесна варта, проходження оркестру Вінницького гарнізону, на Європейській площі відбудеться урочисте покладання квітів до пам'ятного знаку учасникам АТО та Меморіалу слави.

З 21 по 24 серпня очікуються іноземні делегації. Будуть організовані тематичні виставки в холі ОДА, також буде виставка в "Плеяді''.

До речі, для представників з-за кордону заплановано також традиційний урочистий прийом головою ОДА в ''Гостевії''.

Крім того, 23 серпня проходитимуть народні гуляння в Центральному парку зі світлицями від районів та виставками короваїв та рушників, о 15.00 розпочнеться концертна програма аматорських колективів художньої самодіяльності.

24 серпня міська рада на майдані Незалежності організовує мистецьку виставку "Подільська пектораль", а о 15 год на тій же локації відбудеться традиційний концерт для вінничан та гостей міста. А розпочнеться святкування о 9 годині молебнем за Україну.

Читайте також