У Вінниці бізнес-школа «MiniBoss» започаткувала благодійний проект для вихованців інтернатних закладів. Ініціатори акції пропонують мешканцям міста стати соціально відповідальними та придбати подарунок для малюків, який було створено юними вінничанами, що навчаються у бізнес-школі.

Мешканці та гості міста, які бажають долучитись до проекту, можуть звернутись до організаторів благодійної акції за номерами телефонів: 073 (130)90 00 098 (422) 44 55.

Ініціатором проведення подібної акції виступило керівництво закладу, а підтримала його голова благодійного фонду та депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко.

https://youtu.be/tm2IKkRgvr0

За словами очільниці благодійного фонду Людмили Станіславенко підтримка дитячих проектів має велике значення, адже подібні акції виховують у малюках найкращі якості.

- Я охоче підтримую проекти, які мають на меті благодійну мету, - наголосила Людмила Станіславенко. – Акція, яку організували вихованці школи «MiniBoss», повинна стати прикладом для інших, адже саме діти збиратимуть допомогу для вихованців інтернатів. Ми повинні навчати дітей милосердю ще з малечку, тому те, що вони продаватимуть свої бізнес-ідеї аби допомогти іншим – це надзвичайно важливо.

Голова благодійного фондe зауважила, що усі хто долучитися до проекту не лише отримає позитивні емоції, а й подарує їх вихованцям інтернатів.

Організатори акції зазначають, що вінничани можуть придбати набір для малювання або солодощі та зазначають.

Одна з учасниць благодійного проекту та вихованка бізнес-школи Анна Задорожнюк розповіла, з чого складається набір для малювання.

- Наш подарунок містить у собі фарби, пензлики, олівці та акварельний папір, - зауважила дівчинка. - Проте головна родзинка проекту - це відео-майстер-клас від видатної художниці Світлани Телець роботи якої відомі в Україні та поза її межами.

Дівчинка зазначила, що завдяки такому подарунку діти зможуть відкрити свої таланти та реалізуватись у творчих професіях в майбутньому.

Читайте також