У Вінниці пройде кастинг вокально-танцювального проекту «Show me what you got»
16:58 19.03.2018
256

У Вінниці відбудеться вокально-танцювальний проект «Show me what you got».

Захід проходитиме за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та депутата Вінницької обласної Ради Сергія Ткачука.

У конкурсі свій творчий потенціал зможуть реалізувати як школярі, так і студенти. Участь у ньому безкоштовна. Зареєструватися на участь можна тут.

22 березня у МПМ «Зоря» відбудеться кастинг проекту. Початок об 11 годині.

Тренери набиратимуть команду по принципу телевізійних талант-шоу

Після короткого сольного виступу учасника можуть одразу запросити в команду або запропонувати виступити у батлі наприкінці кастингу, якщо буде недобір у команду. Якщо претендента обирають 2 чи одразу 3 тренери, він обирає сам, до кого йтиме у команду. По завершенню кастингу у кожного наставника буде по 2 підопічних.

Наставниками співаків будуть:

1) Анна Гехт – володарка титулу «Голос Ліги Сміху» на Всеукраїнському фестивалі гумору «Ліга Сміху». Тренер-чемпіон 1-го сезону SMWYG. Вокалістка гурту Black&White. У колишньому солістка воєнного оркестру Збройних Сил України;

2) Богдан Травінський – Учасник «Голос Країни 7» у командах Тіни Кароль та Сергія Бабкіна;

3) Ольга Мельник – суперфіналістка проекту «Голос Країни. Перезавантаження», переможниця «Битви хорів» та учасниця телепроекту «Народна зірка». Відома співачка Вінниччини! Призер міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Тренерами танцівників будуть:

1) Денис Кулик  член жюрі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Балетмейстер-постановник хореографічних вистав. Засновник та керівник ансамблю сучасного танцю «Гротеск». Завідуючий цикловою комісією хореографічного відділу Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича.

2) Ірина Черкес  дипломований хореограф, артистка балету. Викладач контемпорарі та керівник колективу вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича. Артистка професійного ансамблю «Поділля» Вінницької обласної філармонії.

3) Міша Килимчук – суддя з сучасної хореографії рівня чемпіонатів України. Фіналіст телепроектів «Танцюють всі», «Танці на ТНТ». Працював з гуртом «Время и стекло», Макс Барських та іншими українськими зірками.

Перший тур проекту «Show me what you got» пройде 29 березня, а фінал 5 квітня.

Читайте також