У Вінниці стартує щорічний дитячий фест «The best kids of Ukraine - 2019»
17:00 09.05.2019

Вже вчетверте на День захисту дітей у Вінницю приїдуть найталановитіші діти з усієї України, щоб позмагатись за призові місця на фестивалі краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine - 2019».

1 червня у Вінниці відбудеться щорічний дитячий фест «The best kids of Ukraine - 2019», на який до міста приїдуть найталановитіші діти з різних куточків України. Цього року учасників буде понад двадцять, розповіли організатори Анна Станіславенко та Катерина Просяннікова.

«Діти повинні продемонструвати кваліфікованому журі свої таланти, вміння триматися на сцені, дефіле, артистичні здібності, - говорить Анна. - Впродовж трьох днів учасників будуть знайомити між собою, готувати до конкурсу. В рамках підготовки  будуть проводитись різноманітні майстер-класи, відео уроки, фотосесії. Я впевнена, що діткам буде дуже цікаво та усе сподобається. До речі, на цей період наших учасників буде гостинно приймати та пригощати смакотою дитячий ресторан «Carroll Club».

Конкурс отримав широку підтримку серед бізнесових та культурних еліт міста. Серед партнерів заходу також депутати.

  • «The best kids of Ukraine - 2019» проходить за підтримки депутата Вінницької обласної Ради – Людмили Станіславенко, а меценатами заходу стали народний депутат України Геннадій Ткачук та депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук.

Генеральний партнер цьогорічного свята – агентство нерухомості «Благоустрій».

Усіх секретів фіналу, звичайно, організатори не відкривають. Він проходитиме у ресторані «MontBlanс», де маленькі учасники фестивалю виступлять перед журі, зірковими гостями, та усіма, хто прийде їх підтримати.

Конкурс складається з трьох частин:

  • Перший вихід учасників – візитівка. Діти дефілюватимуть у вбранні нової дитячої колекції від відомої дизайнерки - Світлани Теренчук.
  • Другий вихід – талант. Основним критерієм відбору та оцінюванням буде саме цей вихід. Дітки представлять професійним членам журі свої таланти.
  • Третій та фінальний вихід - у вечірніх сукнях від весільного салону «Княжна».

У рамках конкурсу пройдуть модні покази. Моделі дефілюватимуть у брендовому  одязі від дизайн-студії  «Umanchuk» та у новій колекції від дитячої мережі «Антошка».

Зіркові гості та члени журі:

  • Таня Воржева - молода українська співачка, екс-учасниця «REAL-O», солісткою якої була в протягом трьох років. Новий етап в її творчості почався з презентації студійного альбому «Вільна» під сценічним ім'ям VORZHEVA.
  • Марина Боржемська – телеведуча на СТБ, тренер у шоу програмі «Зважені та щасливі» та засновниця інстажурналу «BorzhemSky».
  • Влад Сакін – продюсер. Під його керівництвом були такі зірки як Open kids, Мішель Андраде, Нікіта Ломакін.
  • Світлана Теренчук – відома дизайнерка.
  • Сергій Небесний - шоу-мен, лідер балету екстремального танцю «Super gravity» ,фіналіст багатьох танцювальних змагань в Україні та Китаї, учасник проекту «Танцюють всі» (увійшов в топ 70), фіналіст конкурсу «5 зірок».

Крім виступу учасників на гостей чекає шоу програма від гурту сучасного танцю «ArtFusion» та танцювальної студії «Jastine», різноманітні сюрпризи та подарунки.

Вже наступного тижня, 15 травня, розпочнеться онлайн-голосування за звання Міс та Містер Інтернет. Голосування пройде на сайті 20 хвилин. Всі охочі зможуть віддати свій голос за улюбленого учасника.  Оцінювати учасників будуть по віковим  категоріям, у кожній категорії буду свої переможці. Також організатори цього року запровадили ще одну вищу номінацію «Гран-прі». Її отримають найкращі з найкращих. Саме ці переможці відвідають країну дитячих мрій – Діснейленд. Путівку до Діснейленду дарує офіційний партнер цьогорічного свята AnexTour.

Читайте також