Вінничан запрошують на Міжнародний фестиваль йоги та ведичної культури
14:23 03.07.2019
259

Фестивальне літо триває: з 18-21 липня в селі Мала Ростівка Вінницької області проходитиме Міжнародний фест йоги та ведичної культури VEDALIFE. Ви зможете оселитися в кемпінгу, зануритися в атмосферу фестивалю, і повністю перезавантажити своє життя!

Організатори фестивалю обіцяють відвідувачам чимало лекцій, концертів, занять йогою, майстер-класів, воркшопів, медитацій, перформансів, семінарів та інших видів діяльності від більше ніж 50-ти майстрів та вчителів!

Цього року фестиваль зможе прийняти обмежену кількість гостей, тому рекомендуємо реєструватися на фестиваль заздалегідь

Фестиваль проводиться виключно силами ентузіастів, волонтерів, меценатів та спонсорів. З 2011 року він проходив у Києві, але організатори мріяли відкрити місце серед природи, в гарній екозоні, куди людям буде зручно приїхати з різних куточків України займатись йогою і творчістю, медитувати, знайти справжніх себе та справжніх друзів. Відтепер це місце з'явилося, і саме там пройде дев'ятий літній фестиваль VEDALIFE!

Отже, крім власне занять йогою, на гостей фестивалю чекають: концерти, лекторій, Beautyзони, Mahabharata, мистецтво, еко-ярмарок, майстер-класи, консультації астрологів, ведичні традиції, сучасні технології, дитячий майданчик, vegфудкорт, здоровий відпочинок, наметове містечко. Вже дев'ятий рік поспіль фестиваль залишається некомерційним. Вхід на фестиваль та участь в усіх видах діяльності (заняття йогою, концерти, майстер-класи, лекції тощо) традиційно є безкоштовним за попередньою реєстрацією (ті, хто проживатиме на локації фестивалю, матимуть сплатити еко-збір).

Реєстрація обов'язкова для того, аби організатори могли передбачити кількість гостей і підготувати локацію (наметове містечко, фудкорт, ділянки лекторію та йоги, питну воду, душ, туалети). На даний момент залишилось1621 місць на фестиваль

Читайте також