Благодійний захід «Творчість у благо» зібрав 32 тисячі гривень на лікування хворої дитини
12:17 20.11.2016
252

- Сьогоднішні творчий вечір - це традиційний наш вечір. Ми з Іриною Борзовою не вперше організовуємо подібні заходи і будемо організовувати і надалі. Сьогоднішня акція спланована на підтримку родини Ящук. Іринці потрібна дороговартісна операція, - зазначила голова одноіменного благодійного фонду Людмила Станіславенко.

За її словами, після операції дівчинці потрібні будуть ще кошти на реабілітацію, тому закликала всіх небайдужих вінничан допомагати цій родині. Наприклад, купувати солодощі, які випікає мама дівчинки.

- Сьогодні дуже важко збирати гроші на якісь потреби. Дуже багато людей потребують благодійної допомоги у скрутній ситуації. Всі гроші, які зберемо, ми передамо особисто в руки цій родині, - зазначила співорганізатор заходу, голова всеукраїнського об'єднання «Розвиток.Розвиток» Ірина Борзова.

Як зазначив гість благодійного вечора - депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук, було б дуже добре, якби в країні було побільше подібних заходів.

Під час благодійного акції  зібрали 30 тисяч гривень, які одразу передали Ірині Ящук. Днями пізніше дівчинка з мамою вирушили в Харків, де їй було зроблено операцію.

Детальніше про благодійний захід «Творчість у благо» дивіться у відеосюжеті:

 

 

 

Читайте також