Депутат Вінницької облради Сергій Ткачук отримав подяку від «Подільської зорі»
12:16 11.01.2018
253

Вінницька регіональна газета «Подільська зоря» за всі вісім десятиліть свого існування переживала різні часи. Навіть опинялася під загрозою закриття. Однак їй вдалося вистояти і сьогодні вона продовжує інформувати своїх читачів про події та життя регіону.

Велику роль у збереженні щотижневого видання відіграв колишній депутат Вінницької районної ради, а нині депутат обласної ради - Сергій Ткачук.

За багаторічну плідну співпрацю з Вінницькою ре-гіональною газетою «По-дільська зоря», особистий вагомий внесок у розбудову України, захист свободи слова, вільної преси, прав та свобод громадян, а також з нагоди 80-ї річниці виходу в світ видання «Подільська зоря» він був нагороджений Почесною грамотою.

Як зазначає Сергій Ткачук, незважаючи на те, що газети регулярно читає лише порівняно невелика частина населення, їх роль, без сумніву, є дуже важливою. Саме тому відстоювання та підтримка «Подільської зорі» було для нього принциповою справою.

- Сучасний світ важко уявити без засобів масової інформації. У нинішніх умовах роль ЗМІ полягає не тільки в наданні інформації, а й у формуванні великого впливу на громадську думку. І не дивлячись на те, що друковані ЗМІ значно поступаються радіо, телебаченню та Інтернету за оперативністю подання інформації та глобальністю охоплення аудиторії, вони мають і свою перевагу. Це краща аналітика, - зазначив Сергій Ткачук.

За словами Сергія Ткачука, окремої уваги заслуговують невеликі районні видання.

- У багатьох селах Інтернет все ще залишається не надто розповсюдженим. Особливо в оселях, де мешкають люди старшого покоління, - зауважив Сергій Ткачук. - Та й взагалі як можна переоцінити роль районної газети, в якій виходять цікаві та теплі розповіді про місцевих людей, про те, як використовується бюджет сільради, району, які проблеми дошкуляють людям, які питання їх хвилюють. З огляду на це, я вважаю, що районні газети завжди матимуть свого читача.

             
Читайте також