Депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко передала півтори тони води для потреб військовослужбовців. У вівторок, 16 травня, депутатка зустрілась з заступником командира військової частини у якій проходитимуть навчання, аби передати допомогу, за  вони звернулись.

Депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко зазначила, що після початку проведення антитерористичної операції вона активно долучається до допомоги військовослужбовцям.

- Сьогодні ми передали півтори тони для військовослужбовців, які проходитимуть навчання на Вінниччині, - сказала Людмила Станіславенко. – Це не перша подібна акція, адже я активно співпрацюю з волонтерами, які безпосередньо їздять на передову й надаю допомогу іншим військовим частинам. Окрім підтримки хлопців, які боронять цілісність нашої держави, ми працюємо з членами їх родин та діткам, особливу увагу приділяємо психологічній реабілітації, бійців, що повертаються з АТО. Насправді роботи дуже багато, тому вдячна своїм колегам, які не стоять осторонь, а долучаються до акцій, адже спільним зусиллями нам вдається досягнути кращого результату.

За словами, заступника командира військової частини 0549 по роботі з особовим складом підполковник Андрія Швеця, для військовослужбовців важливо бачити підтримку людей.

- Сьогодні наші бійці, які боронять східні рубежі держави, бачать активну підтримку простих громадян та громадських організацій, - сказав  заступник командира військової частини. – Сьогодні ми отримали бутильовану воду, яка буде використана на навчаннях,  що проходитимуть у вінницькому гарнізоні. Державна підтримка є, проте розуміння того, що саме пересічні громадяни допомагають - це дуже важливо. Зараз хлопці з нашої частини перебувають у зоні проведення АТО на передових позиціях і ми готуємось, аби гідно провести ротацію. В ході навчань ми готуватимемо військовослужбовців, які їх замінять.

Підполковник Андрій Швець зауважив, що депутатка Вінницької обласної Ради постійно надає допомогу їх частині. Військовослужбовець зауважив, що керівництвом було прийнято рішення вручити подяку Людмилі Станіславенко за вагомий внесок в справу зміцнення обороноздатності держави всебічного матеріального забезпечення військових частин Повітряних Сил Збройних сил України.

Читайте також