Біля Вінниці на невідремонтованому мосту знову ДТП (Фото)
09:44 18.09.2017

Три смерті, десятки постраждалих водіїв, пасажирів, автомобілів. Відповідальні особи ремонтної дільниці в смт Стрижавка проявили поблажливість до учасників руху, частково встановивши передбачені технічною документацією дорожні знаки. А просто через тиск поліції, преси та громадських організацій, доставили парочку знаків аби відчепилися. При цьому не вважали за необхідне нанести передбачену тимчасову розмітку і тимчасові травмо- безпечні загородження. Можливо кривава ремонтна дільниця перестане тепер манити у свої тенета, але головне питання залишилося відкритим - хто і коли понесе кримінальне покарання за службову недбалість? Про це 16 вересня написав у Facebook вінницький активіст Володимир Черкас.

А уже наступного дня, 17 вересня, в Стрижавці біля моста, який ремонтують, трапилася ще одна ДТП, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Вінниці.

Близько 21:00 водій автомобіля «Форд Транзит» на дорозі, де проводяться ремонтні роботи, при зустрічному русі автомобілів, частково виїхав на зустрічний бік дороги та здійснив зіткнення з автобусом «Мерседес». Це призвело до механічних ушкоджень. В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілих, на щастя, немає. Водії розійшлись по європротоколу.

Нагадаємо, що це вже п’ята ДТП на цій дільнці дороги.

Читайте також