Поліція Вінниччини встановлює обставини автопригод, у яких травмувались пішоходи
17:21 03.01.2019
253

2 січня у Вінниці та Вінницькому районі стались дві дорожньо-транспортні пригоди. Двох потерпілих  з тілесними ушкодженнями госпіталізували до міської лікарні.

Близько 12.00 години водій автомобіля «Пежо Експерт», рухаючись  по вулиці Батозькій,   допустив наїзд на 50-річного вінничанина, який перетинав дорогу в невстановленому місці. За кермом легковика перебував 27-річний житель Житомирської області.

Ще одна автопригода, у якій травмувалась жінка-пішохід, сталась у Вінницькому районі. Близько восьмої години вечора на повороті поблизу селища Щітки в напрямку м. Немирів  водій автомобіля «ВАЗ-21063» допустив наїзд на 68-річну жительку Вінницького району. Жінка переходила дорогу в невстановленому місці. За кермом транспортного засобу  перебував 32-річний мешканець села Великі Крушлинці.

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод потерпілих госпіталізували до міської лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Читайте також