У нічній ДТП на Вінниччині загинули 2 людей
10:40 15.01.2018

15 сiчня близько першої години ночi на Вiнниччинi сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Неподалiк Чечельника водiй автомобiля BMW не впорався з керуванням, виїхав на узбiччя та допустив зiткнення з деревом.

У прес-службi ГУ ДСНС Вiнниччини редакцiї Вiнниця.info повiдомили, що на мiсце подiї прибули рятувальники. За допомогою бензорiзу iз салону машини дiстали тiла двох загиблих осiб.

Вiддiл комунiкацiї ГУ НП Вiнниччини iнформує, що 22-рiчний водiй перебував у станi алкогольного сп’янiння. Крiм водiя в салонi легковика знаходилося ще п’ятеро пасажирiв, двоє з яких вiд отриманих тiлесних ушкоджень загинули на мiсцi пригоди, ще троє травмувалися.

За кермом автомобiля BMW перебував 22-рiчний житель одного iз сiл Чечельницького району. У його кровi виявлено 1,55 промiле алкоголю.

Попередньо встановлено, що водiй не впорався з керуванням, виїхав за межi проїжджої частини дороги та зiткнувся з деревом.

У результатi аварiї двоє пасажирiв iномарки, хлопцi - вiком 18 та 19 рокiв, отримали смертельнi тiлеснi ушкодження.

Також тiлеснi ушкодження отримали ще троє пасажирiв цього ж автомобiля, 21-рiчний хлопець та дiвчата - вiком 19 i 23 роки.

Водiй затриманий в процесуальному порядку, вирiшується питання про обрання йому мiри запобiжного заходу.

Слiдчим вiддiлом полiцiї вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримiнального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило загибель кiлькох осiб). За таке правопорушення передбачено до 10 рокiв позбавлення волi.

Автомобiль помiщений на майданчик тимчасового тримання транспортних засобiв. Наразi призначено проведення ряду експертиз. Триває слiдство.

Вiнниця.info

Читайте також