У Вінниці з'явилась організація, що допомагає "солодким" дітям
09:00 02.08.2018

Проблема діабету  стоїть особливо гостро в Україні: від нестачі необхідних медикаментів та інструментів, до нестачі лікувальної терапії. Однак, коли мова йде про дитячий діабет, неможливо не здригнутись від жаху.

Не можна сказати, чи на сто відсотків місто та міські заклади освіти відкриті для діток з діабетом. Медсестри не завжди можуть допомогти такій дитині зробити укол, а вчителі не завжди розуміють потреби таких дітей. Але коли ми говоримо про діабет, це питання стоїть надзвичайно гостро: це – справа життя та смерті дитини.

Саме тому було створено громадську організацію «ДІА-ДІТИ». Її волонтерки хочуть максимально допомогти своїм та чужим дітлахам на офіційному рівні.

Незважаючи на те, що діє громадська організація лише з липня цього року, у них багато планів та добрих справ попереду.

Головна мета - просвітительська робота, привернення уваги суспільства до такої проблеми, як діа-діти, а також - допомога маленьким хворим. На сьогоднішній день діти не забезпечені такими важливими інструментами, що полегшать їхнє життя, як: інсулінові помпи, безконтактні прилади для моніторингу рівня глюкози в крові та багато іншого.

Окрім цього "ДІА-ДІТИ" планують проведення різноманітних благодійних заходів, тренінгів та майстер-класів, а на вересень планують свій перший масштабний проект. Це буде благодійна фотовиставка, що відбудеться в "Галереї XXI" вже цієї осені.

На сьогоднішній день організація "ДІА-ДІТИ" взяла шефство над 115 дітками з діабетом, а офіційно зареєстрованих в організації - 41.

[caption id="attachment_195159" align="aligncenter" width="960"] Джерело: Facebook[/caption]

А також організація активно шукає спонсорів та партнерів, а також - благодійників для закупівлі інсулінових помп, безконтактних моніторингів глюкози крові та тест-смужок для визначення рівня глюкози крові.

КОНТАКТИ ГО «ДІА-ДІТИ»

Голова ГО «ДІА-ДІТИ»:

Калиновська Вікторія +38 (067) 899-36-69

Заступник глави ГО «ДІА-ДІТИ»:

Панасюк Тетяна +38 (098) 973-70-90

Файденко Олеся +38 (068) 588-47-55

РАХУНОК ДЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ГО «ДІА-ДІТИ»: 260 060 553 353 96

 
Читайте також