Незабаром у Вінниці з’явиться новий тролейбус
14:40 11.04.2019

Вінницька транспортна компанія почала збирати тролейбуси в ході реалізації свого пілотного проекту. В планах - чотири одиниці, і перший тролейбус планують завершити вже до кінця цього місяця.

Станом на 11 квітня, в першому тролейбусі уже завершені роботи по облаштуванню електропроводки та пневматичної і гідравлічної мереж. Проводяться роботи з тестування програмного забезпечення бортового комп’ютера тролейбуса та монтують інформаційні системи.

Цей тролейбус обладнаний системою управління українського виробництва. Він відрізняється від інших. Тролейбус тюнінгований і схожий за дизайном на наші трамваї «VinWay».

Незабаром у Вінниці з’явиться новий тролейбус«На ньому ми встановили головки струмоприймачів, які сьогодні вже пройшли обкатку на інших тролейбусах і себе досить добре зарекомендували. Встановлена інформсистема нашого вінницького виробника. На цьому тролейбусі є автономний хід до 5 км. Це дає змогу у випадку обриву контактної мережі, чи якійсь іншій несправності, об’їхати проблемну ділянку чи заїхати в депо без напруги 600 Вт.  Салон стандартний, розрахований на 33 посадочних місця, з низькою підлогою. Тож якщо не має бордюру – водій зможе нахилити салон, щоб пасажири в нього зайшли», – розповів генеральний директор  КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Незабаром у Вінниці з’явиться новий тролейбусВін є більш енергоощадним, у порівнянні з машинами попередніх поколінь, адже використовуватиме на 30 % менше електроенергії.

За словами Михайла Луценка, новий тролейбус випустять на лінію вже у травні.

Читайте також