Володимир Гройсман перевірив, як на Вінниччині ремонтують дороги
17:30 23.04.2019

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та керівником «Укравтодору» Славоміром Новаком проінспектували ремонт покриття траси М-12 в Немирівському районі.

До інспектування долучились міський очільник Сергій Моргунов та голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.

Наразі автодорівці поклали першу чергу асфальту, протяжністю 5 кілометрів

Очільник Уряду зауважив, що термін виконання робіт складає 2 роки. За цей час планується відремонтувати 185 кілометрів – саме така протяжність траси на території Вінницької області.

  • У 2016 році ми почали працювати над створенням нової системи з будівництва доріг, - сказав Премֹ’єр-міністр. – Говорячи про трасу М-12 варто розуміти, що це дорога, яка сполучає Балтику з Чорним морем. Тобто – це імідж нашої країни. І я хочу наголосити, що ми слідкуємо за тим, як виконуються роботи, за дотриманням будівельних норм. Якщо дороги будуть побудовано неякісно то платити за неї не будуть. Адже цьогоріч з бюджету було виділено рекордну суму на проведення робіт – 55 мільярдів гривень.

Також очільник Уряду зупинився на питаннях безпеки на дорозі. Він наголосив, що наразі проводяться роботи для зменшення травматизму на дорогах. Мова йшла про створення острівців для пішоходів, встановлення ліхтарів біля пішохідних переходів та інших заходів.

Читайте також